Vrijdag 16 juni 2017 Jaarbeurs, Utrecht
Hét veterinaire event van Nederland

Hét veterinaire event van Nederland

Na een succesvolle start in 2015, vond hét vervolg op vrijdag 3 juni 2016 plaats met:
meer dan 10 topsprekers, 3 keuzesessies voor de dierenarts, 10 exclusieve partners, een uitgebreid diner en topentertainment door VanVelzen en 100% NL DJ Ronald Sebök!UVE '16

De tweede editie van Utrecht Vet Event werd op vrijdag 3 juni jl. georganiseerd en werd enthousiast ontvangen door deelnemende dierenartsen en assistenten. Nationale en internationale sprekers presenteerden praktisch gerichte lezingen voor dierenartsen en assistenten in het SuperNova van De Jaarbeurs te Utrecht. 

UVE biedt jaarlijks een praktijkgericht en interactief programma voor zowel dierenarts als assistent.

Na het vakinhoudelijke programma sluit UVE af met een uitgebreid diner en avondprogramma boordevol entertainment ingevuld door 100% NL. Als klap op de vuurpijl waren artiesten in 2015 Miss Montreal en afgelopen editie VanVelzen & band. Benieuwd naar de editie in 2017? Houd deze website in de gaten!

  • Topsprekers
  • Praktijkgericht en interactief
  • Spetterend avondprogramma!
Vakinhoudelijk van 10:20 - 19:00 uur

UVE '16 bood een praktijkgericht en interactief programma voor zowel dierenarts als assistent.

Het dierenartsprogramma bestond de gehele dag uit drie keuzesessies waarvan één sessie interactief was. In 2016 waren de topics cardiologie, nieren- en urinewegen, gastro-intestinale problemen, diagnostiche beeldvorming en hematologie. Op dit moment zijn er veel ideeën over de toekomst van de dierenartsenpraktijk. Managementspreker Guido Thys gaf in een afsluitende lezing hierop zijn visie.

Voor assistenten en paraveterinairen bevat UVE een plenair programma specifiek gericht op kennis en kunde voor assistenten in de praktijk.

  • Diversiteit
  • 3 keuzesessies
  • Praktijkgericht
Sociaal én entertainment vanaf 19:00 uur

Tijdens de eerste editie van Utrecht Vet Event in 2015 stal niemand minder dan Miss Montreal de show. Ook in 2016 stond Utrecht Vet Event garant voor een spetterend avondprogramma met niemand minder dan VanVelzen die samen met zijn band een geweldig optreden verzorgd. Het avondprogramma werd verder ingevuld door 100% NL DJ Ronald Sebök.

  • diner vanaf 19:00 uur.
  • 20:00 uur optreden van VanVelzen en band
  • 100% NL DJ Ronald Sebök

Organisatie

Utrecht Vet Event is een initiatief van:
UVE '16 wordt uitgebouwd met 10 exclusieve partners, zijnde: 

Locatie